Liveklipp från Lennartfestivalen

Gårdagskvällen på Lennartfestivalen var en riktigt trevlig afton. Jag gillar hur de satt schemat så att man bara kan gå mellan spanska salen och källaren och hela tiden kunna se ett liveband, helt perfekt. Stora kontraster blir det också när man traskar från poprockiga Bedroom Eyes ner till instrumentalt, proggklingande Folkvang upp till förtrollande Jennie Abrahamson, ned till ösiga Bombettes och upp till svett och dans med Matti Alkberg. Jag såg endast den sistnämnda och inte All Electric nere i källaren dock, men jag är mycket nöjd ändå.

Ni får ursäkta att Matti-klippet är kort och inte så bra, det var hemskt trångt och svettigt därinne så jag till och med fick gå ut efter en stund. Då stod jag ändå inte så nära scenen heller. Men det ger ju en känsla av närvaron. Ljudet är inte kamerans fel utan det lät faktiskt så, lite halvrisigt.

Överst är Jennie Abrahamson med låten Hard to come by och senare den supervackra balladen Running. En riktigt finstämd, välljudande och jättebra konsert. Längst ned är omöjlig-att-stå-still-till-singeln Jag bara tänkte, liksom, att med Alkberg.

Läs min kollega Lotta Olovssons text om kvällen här.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.