Livstecken från JJ

Halloj! Mycket jobb kombinerat med trötthet har lämnat mig på latsidan med bloggandet den senaste veckan. Men nu har jag samlat på mig en massa godsaker som jag pytsar ut på bloggen de närmaste dagarna.

Den allra trevligaste nyheten är nya livstecken från underbara JJ, två fräscha singlar finns att ladda ned alldeles gratis på Sincerely Yours hemsida. Jag har lyssnat hemskt mycket på senaste releasen The End No one can touch us tonight och Ice kommer väldigt lägligt. Duons luftiga, soliga drömpop passar så himla perfekt såhär när våren övergår i sommar. Tack Jesper för att du påminde mig om detta.

Ladda ned låtarna här och njut. Vill ni köpa singlarna med handgjorda omslag, i blott tio exemplar, så kostar de 1000 kr (!).

Apropå Sincerely Yours så har de presenterat sin senaste signering, Team Rockit. Singeln Första hjälpen med b-sidan Leviathan kan du ladda ned här. Lite som en blandning mellan The Tough Alliance, Familjen och Maskinen. Typ. Jag är inte övertygad men kanske någon av er är det.