Gratis Bon Iver-låt

Ännu mer musikkarameller har jag på lager. Bon Iver släppte en av de bästa skivorna på 00-talet (kanske någonsin) i 2007/2008 års For Emma, forever ago, ett resultat av ett brutet förhållande, ett lämnat band och en tids sjukdom, hjärtat ovanpå t-shirten och tårarna på gitarrsträngarna. Lidande och konst hör ack så väl ihop. Den 21 juni släpper Bon Iver en självbetitlad LP på Jagjaguwar men redan nu kan du höra och ladda ned låten Calgary från plattan helt gratis. I utbyte mot din mailadress gör du det exempelvis genom det här Pitchfork-inlägget.

Vilken sommarpresent vi har framför oss. Den 4 november besöker Bon Iver dessutom Münchenbryggeriet i Stockholm.

(ni vet väl att Bon Iver uttalas "bånn iväää" och inte "bånn ajvör"? franska och inte engelska alltså! tacka mig när ni säger rätt i kreddkretsarna)

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.