Lyssna på Arctic Monkeys nya album

Nästa vecka släpper den Sheffieldska rockbomben Arctic Monkeys sitt efterlängtade fjärde studioalbum Suck it and see. Men redan nu streamas det gratis i sin helhet genom bandets officiella hemsida – arcticmonkeys.com. Albumet spelades in i Los Angeles med James Ford som producent. Ford arbetade också med bandets andra album Favourite worst nightmare och några spår på 2009 års Humbug, bandets senaste release. Albumet innehåller de tidigare släppta låtarna Brick by brick, Reckless seranade och Don’t sit down ’cause I’ve moved your chair liksom All my own stunts där Queens of the stone age-frontmannen Josh Homme stöttar på sång.

Jag har inte hunnit lyssna men återkommer med en full recension i VK, som jag säkert länkar till här. Eller så skriver jag ett till inlägg. Tycker ni inte om Arctic Monkeys nya sound i allmänhet eller singeln Brick by brick i synnerhet så kan ni ju alltid hålla med Hitler i det här roliga klippet. Här nedanför kan ni spana in Arctic Monkeys när de i förra vecka framförde Dont’t sit down ’cause I’ve moved your chair och nästan öste ned väggarna hos David Letterman. Vilken underbar rockröst han har, Alex Turner.

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.