Purfärsk Paul Weller-remix

I veckan släpps Paul Weller sin nya singel Starlite, och det firas med att en åtta minuters omarbetning av svenska remixkungarna tillika discoskonnässörerna Drop Out Orchestra släpps gratis via Soundcloud. En liten eterisk discodröm genom balearicland så här på lillördagen. Hela singeln, där även en Black Van-remix ingår, kan köpas via Itunes.

Paul Weller- Starlite- Drop Out Orchestra Remix by IslandRecordsA&RUK

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Nisse

    ”Paul Wellers nya singel Starlite släpptes idag (digitalt, vinyl kommer 22 augusti), och för att fira detta bjuds vi på svenska disco-konnässörerna Drop Out Orchestras åtta minuter långa epos till remix – ett givet inslag under varma sommarnätter framöver. Köp hela singelpaketet på iTunes”

    Från http://www.nomodestbear.com/blog/

    Postat den 8e augusti, två dagar före ditt eget inlägg. ”fira” och ”discokonnässörer”; känns språket igen? Stöld!

    Grym låt i vilket fall

  2. Evelina Burström

    Svar till Nisse (2011-08-11 16:11)
    Hej ”Nisse”!
    Välkommen till bloggosfären.

    Jag läser No modest bear som är en grym blogg, men jag hittade den aktuella remixen på Drop out orchestras Facebooksida där den lades upp i måndags. Att vi båda kallar dem ”discokonnässörer” är inget konstigt eftersom det är precis vad de är, men ett kul sammanträffande. ”Fira” är ett oerhört vanligt ord inom det svenska språkbruket, du kanske själv har hört det användas någon gång.

    Jag och NMB är långt ifrån de enda som bloggat om remixen och man kan knappast stjäla information som är tillgänglig för alla. Så funkar nyhetsflödet och bloggvärlden – när något är intressant skriver flera om det.

    Du kanske skulle prova på ett leende i stället för att gnälla på andras språkbruk under anonymitetens flagg.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.