Singelbloggen

Förälder till ungdom på glid?

Det finns inget som berör mig så starkt som när en ungdom på glid lyckas komma ur det och göra en livsstisförändring. Läs om Claes Beverlövs resa från ungdomsbrottsling till reko kille. Claes är en kämpe som inte bara varit SM-mästare i tresteg utan gör nu även karriär som kampsportare. Han skulle kunna bli bäst på vad han än företer sig. För några år sedan var han bäst på att vara värst. Det är ett under att ingen blev ihjälslagen under dessa tuffa år där gatuvåldet var hans vardag. Från den söndertrasade killen har en man rest sig, en man med ödmjuhet och hopp.

När vi läser Bibeln finner vi också människor som gjort felsteg. Grova felsteg. Det finns tex flera mördare i Bibeln. Alla fick förlåtelse för sina synder och nåd. Flera av dessa stora syndare blev senare profeter eller betydelsefulla på andra sätt. Deras livsresa var tongivande och de fick inte bara en andra chans, de fick två, tre, fyra, fem. Att läsa Bibeln hjälper till att rena ens inre från synder. Du blir fri!

 Jag läser bibeln varje dag och jag har med mig den överallt. Jag tycker att man ska läsa bibeln för att den påverkar en och för att det är bok som på ett speciellt sätt kommer till en säger Göran Skytte, journalist och programledare.

Till er föräldrar som har ungdomar på glid vill jag säga att det finns hopp! Tro på att en förändring är möjlig. Sluta aldrig tro. Sluta aldrig hoppas. Sluta aldrig be. Under kan fortfarande ske!

/Kicki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.