”Soporna” som ljög till sig makten i Sverige verkar inte klara av någonting

Hur lät det innan valet inte minst från Sverigedemokraterna hur de skulle komma tillrätta med gängbrottsligheten. Nu visar det sig att även polisen är inblandad och en rad andra myndigheter som betecknas som intrång av en etablerad maffia. Polishögskolan och de som där går kan vara några som lätt infiltreras från den grova brottsligheten och den maffia vi fått i Sverige. Det kan vara någon som ”kärar” ner sig i en maffiainfiltrerad medlem eller person som är involverad i gängbrottsligheten. Lämnar ut känsliga och hemliga uppgifter genom at gå in i polisen register och hemliga arkiv som en förblindad höna.

Det är mycket allvarligt det som sker och skett och sittande regering förmår inte göra något. Det är mest ”vanligt folk” man ger sig på vilket går i spåren av regeringen Reinfeldt. Man pratar om städernas intressen och vilka problem här finns och lämnar landsbygd och glesbygd helt åt sitt öde.

Man beskyller Miljöpartiet vara ett storstadsparti, men jag undrar det jag om inte den här regeringen är ett strå vassare.

Har någon sett till någon i denna regering som lämnar en kommentar eller öppet visar sig och besvarar frågor. Förutom statsministern eller den värdelöse Strömmer som knappt orkar prata. Han verkar inte klara någonting, en menlös figur statsministern och Moderaterna satt in.

Ur askan i elden

2 kommentarer

  1. brorson

    Det som du nu har skrivit, kan jag i stort sett hålla med om, med undantag av din beskrivning av Strömmer, att han inte klarar av någonting, Problemet är att hans tid inte räcker till för allting som måste göras. Gängen ligger hela tiden före. När en ny lag antas, har gängen redan anpassat sina metoder. Det hade behövts minst tre ministar för att klara det, som Strömmer ensam ska klara. Att Kristersson inte inser det, visar att han är oduglig som regeringschef. Han verkar sakna organisationförmåga och sinne för prioriteringar. Men naturligtvis ligger ett ansvar på Strömmer också, för att han inte säger ifrån om orimlig arbetsbelastning. Jag blev besviken på Strömmer, när han i intervju ”100 %” hävdade att polisen blivit skickligare att klara upp mord. Åklagaren, som medverkade i samma program, påpekade försynt, att mördarna har blivit oskickligare, när gängledarna anlitar minderåriga för att begå morden, för att själva inte riskera att skaka galler. Det är illa när en ansvarig minister börjar skönmåla.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Den nya Rikspolischefen vad gör hon, är hon inte den ansvarige för Sveriges poliskår. Kanske inte uppdraget var så lätt som hon trodde och varifrån hon kommer. En beläst miljö med idel andra dumma och beskedliga ”Folkhemssvenskar” omkring sig. Det krävs lite skarpa hjärnor och inte bara försuttna svenskar som fortfarande har kvar sina mjölktänder och det bekväma levernet luta sig bakåt i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.