Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Arbetsledaren!!!!!!!!!

Ni ser vems logga detta är antar jag.

Efter ett par dagar lite söderut med andra ord Sundsvall och Ikea kom vi hem i går eftermiddag.

Direkt tog arbetsledaren tag i saken och satt mig i göra ögonblickligen. Har skruvat ihop i mitt tycke! Allt som erbjuds på Ikea(Två byrås och en hylla). Tur att Marie- Arbetsledaren har bättre tålamod än jag annars skulle jag slängt ut rubbet direkt det jävlades första gången.
Har sagt det tidigare att jag skulle behöva träna på mitt tålamod, men jag har fortfarande inte tagit tag i saken. Men nu är mer än hälften ihop skruvat. Har bara en byrå och ett bord kvar. I dag blir det fortsättning men först ska jag och Oskar och köra lite skogsmaskin, vi ska flytta telefonstolpar åt skoterklubben.

Efter det ska vi och några fler fara till min stora syster, hennes sambo och deras barn och knäcka några kalla, grilla och prata lite skit. Med andra ord hoppas jag vi håller oss ifrån politik och religion.

Men i och för sig om jag tänker efter! Börjar någon så är jag inte sen att hugga emot om jag anser att dessa har fel och jag har rätt. Min svåger pratar mycket sällan politik med mig kan bero på hans bakgrund tror jag! Eller att han helt enkelt inte bryr sig!
Om vi mot förmodan hamnar i en politiskt diskussion så ger han sig direkt jag börjar närma mig 100decibel i samtalston. Troligen för att han är rädd för att jag ska väcka grannarna eller nån annan.
Min syster pratar nästan aldrig heller politik med mig. Men dom få gånger vi gör det är det oftast när hon inte håller med mig om saker som jag eller mitt parti hittat på. Och håller ej min syster med mig så kan jag i princip aldrig ändra hennes åsikt och min är inte heller lätt att ändra på så det brukar sluta oavgjort när vi diskuterar. Just detta tycker jag är sunt. Tror man på en sak ska man stå för det.

Ha en trevlig dag!

/ Sunken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.