Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

På gränsen till falsk

SunkenGrov tjur i Lycksele Djurpark.

Jag säger bara Piteå Havsbad! Snacka om ett ställe vi kan vara stolta över i Norrland! Vi har i princip besökt detta ställe i 25års tid och nästan aldrig blivit besviken. Tyvärr har vi de senaste fyra åren lyckats träffa av att komma dit när vädret ej varit på vår sida, soligt men mycket blåsigt. Tur att dom har inomhusbadet mm så att barnen har nånting att dryfta sig med.

Man måste ta av sig hatten och bocka för Hilding. Han er en grym entreprenör som vågar satsa på annat än bara bostadshus och industrifastigheter. Några fler av dessa i Umeå regionen skulle inte skada. Såg att han tänkt satsa i Umeå nu, så jag väntar med spänning på det som kommer.

Jag satt en stund och läste igenom en reklamfolder från olika företag och kommuner som dom delade ut i Piteå. Då fick jag se en annons från Lycksele Djurpark. Dom började berätta om de djur dom hade. Det är bra utbud på detta tycker jag.

Men sen kom det jag tyvärr måste haka upp mig på. Dom skrev att dom hade norrlands största nöjespark med karuseller! Då jag nyss varit där måste jag säga att detta är på gränsen till falsk marknadsföring! När vi var där fanns en snurrmojäng för vuxna och ett par attraktioner för dom mindre. Med andra ord inte i närheten av vad Piteå Havsbad erbjuder. Så störst är dom inte!

Vill absolut inte kapa Lycksele Djurpark jämns med fotknölarna. (Vi är själv där minst 2gånger per år) Men tycker det är lite trist om man marknadsför sig på detta vis. För dom personer som kommer dit lär inte rekommendera det så kallade nöjesfältet ut ifrån det som står i foldern.

Med tanke på det jag skrivit här ovan så är jag inte sen att erkänna att ordspråket" mycket vill ha mer" passar in på mig i kommande text.

Skulle vara enormt roligt om vi hade några hugade investerare som ville investera i en nöjespark i Lisebergs eller Gröna Lunds storlek här i övre norrland. Garanterat skulle denna park gå runt och dra ännu mera turister till regionen. Vi har för lite häftiga grejer här det är min bestämda uppfattning.

Finns en hel del vatten attraktioner och ytterligare en i Umeå är på gång. Det går tydligen bra för dom befintliga så satsningen i Umeå lär inte vara en felinvestering. Men personligen tycker jag dom bör lägga det nya äventyrsbadet i utkanten av stadskärnan så att dom även om dom blir sugen kan klämma i utav tusan och även bygga ett nöjesfält i anslutning till badet. Då skulle vi få en attraktion som inte skulle gå av för hacker.

/ Sunken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.