Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Tufft!

Förstår på de jag pratat med och även de media skrivit, att de var tuffa debatter i går på fullmäktige.

En tips till de som går fram och säger att de inte förstår hur en upphandling går till. Prata ihop med någon inom ett privat företag de kan sådant!

Är det inte lite komiskt föresten. Tänk er om ett företag skulle köpa en produkt 2008 och sen budgetera för den 2009. Tror att den företagsledaren skulle få det jobbigt när vissa myndigheter skulle knacka på dörren. Men tydligen får en kommun bete sig hur man vill med skattebetalarnas pengar utan reprisarier.

Ser även att vår eminente chefsekonom har lagt ut en objektiv filmsnutt på nätet. Men till ni i majoriteten vill jag säga att snart kan vi kanske sätta oss ner och diskutera tillsammans igen om jag inte är felunderättad så blir det om ca 4månader!

Och till Stig-Ola säger jag bara. Du kan ju försöka komma på de möten du har möjlighet att komma på så kanske du förstår att vi inte lever kvar på 80talet! Ett litet tips till! De få gånger du behagar dyka upp försök komma i tid så att mötet inte är slut när du kommer.

/ Sunken

2 kommentarer

  1. J.K

    ”Är det inte lite komiskt föresten. Tänk er om ett företag skulle köpa en produkt 2008 och sen budgetera för den 2009. Tror att den företagsledaren skulle få det jobbigt när vissa myndigheter skulle knacka på dörren. Men tydligen får en kommun bete sig hur man vill med skattebetalarnas pengar utan reprisarier.”

    Låter som en interimsbokning…inte alls så konstigt!

  2. Betraktare

    Kan så vara men andra företag ska ha möjlighet att få lämna förslag på den vara de vill ha inte bara ett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.