Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt!

Solklart mår jag illa att jag har nämnt Stalins namn i samband med ett möte vi hade förra veckan.
Skulle ha skrivit så här i stället:
Efter mötet var slut, tog jag kontakt med mitt parti och en del vanliga Svenssons som jag har bra kontakt med och resonerade förslaget med de. En frågade mig om det gick bra att prata om det jag berättat offentligt. Javisst sa jag i och med att jag är för demokrati, och hela detta möte gick i kommunistisk anda, så ansåg jag att förslagen måste ut så folk få diskutera om de. Vi i nämnden är ingen klubb för inbördesbeundran där allt ska ske inom lyckta dörrar. Innevånarna ska få veta vad vi håller på med. En del saker som kommer fram i nämnden är sekretessbelagt så det kommer ej fram hur mycket ni än plågar mig.

Det var exakt så jag menade. Men de som vill vrida det man skriver fel, vrider det oftast ej som man har tänkt. Man lär så länge man lever.

Ni som vill läsa de bloggar som gjort att personer nu påstår att det är pågrund av min blogg de kliver att sina politiska uppdrag kan gör det här:
Blogg1
Blogg2
Sen att det ligger andra saker bakom avhoppet också förstår jag inte kommer fram i debatten, men det kan jag leva med.
Ger jag så måste jag även vara beredd på att ta!
Och Karin jag ber om ursäkt för det där med Stalin!
/Sunken

PS: Började tänka på en låt helt plötsligt som jag måste dela med mig av!

11 kommentarer

  1. mira

    Inte behöver du be om ursäkt.
    Du har inte hängt ut någon i den lilla bloggen med Stalin på bild. sedan om vissa vill tolka det på ett sådant sett så får det stå för dom.
    jag tycker att det är bra att det finns någon som vågar röra om i det tjocka grytan, så att det kommer in ny luft och nya. ingredienser. Fortsätt du Sunken, vi är många som väntar med spänning på ditt nästa inlägg.

    ps. passande låt, bra dessutom.

  2. Martin

    Det är bra att du skriver vad som händer i dom politiska rummen.

    Tycker att du skriver bra även om du ibland kanske går lite väl långt men det är väl därför så många läser din blogg .

  3. Daniel Karlsson

    läs på lite vad olika politiska tankegångar handlar om. Om du upplever att ett möte varit odemokratiskt så är det just det du ska skriva och inget annat. Skriv: ”mötet var odemokratiskt” så får du fram vad du egentligen menar. Att slänga sig med ”Stalin” och ”kommunism” framstår av dig själv som att du skrev det bara för du tyckte det var roligt och lite galet farligt (just då). Snarare visar det på din okunskap.

  4. En skattebetalare i Vindelns kommun

    Först en liten petitess: Sunken har för mig varit ett negativt laddat ord; och nu har jag fått det bekräftat: Sunkit!

    Att du inte skäms! Du smutskastar folk så att de får må dåligt, och vissa avgår. Nu senast Kerstin Nilsson Sandqvist – en duktig kommunpolitiker som sätter sig in i det som hon sedan ska ta beslut på. Till skillnad från vissa andra.

    Jag är så oerhört trött på er moderata förtroendevalda i kommunen. Ni är snabba med att komma med vassa och aggresiva kommentarer och förslag . Många gånger om sådant ni inte alls satt er in i. Dessutom försvarar ni varandra. Ser att Tomas N anser att du inte behöver be om ursäkt.

    Er filosofi tycks vara ”Sköt dig själv och skit i andra”. Vissa av er är egna företagare som betalar lite eller ingen skatt alls av någon anledning. Själv har jag inte lyckats fylla på min börs på det sättet – men jag sover gott. Det värsta av allt: jag tror att de som gör så också sover gott p g a att vi har olika samvetsgräns.

    Som sagt är du nöjd nu Mikael (och din medkompanjoner)?

  5. BerithOlo

    hörde från Vindelnhåll att damen ifråga ifrågasätts även av de s.k. egna. då går det ju bra med att skylla på bloggen som förevändning för att hoppa av. det är roligt att läsa din blogg och jag tycker du ska fortsätta som du har gjort hittills. det är bra med salt i förruttnelsen

  6. Vindelnbo

    Jag vet inte om jag ska bli förvånad över de senaste dagarnas ”debatt” på VK:s blogg men vi har väl de politiker vi förtjänar. Man kunde dock önska sig mer nyanserade och balanserade blogginlägg. Att dra fram mökermän ur världshistorien (läs Stalin) och jämföra folkvalda med är om inte dumhet så åtminstone brist på etik och vetande. Kan vi försöka diskutera sakfrågor istället och lämna annat därhän?

  7. Vindelbo

    DEmokratin har väl aldrig fungerat så bra i kommunen! Ni politiker som är folkvalda ska sköta ert uppdrag på ett korrekt sätt! Inte som man ser här! Sandlådestadiet bör ni ha lämnat för länge sedan.

  8. För demokrati

    Oj oj man ser tydligt att en del har missförstått hur en Demokrati fungertar läss bloggen är det så här det fungerar inom politiken så blir jag och många med mig ordentligt mörkrädd!

    Stå på dig Mikael det kommer att bedarra och många hoppas på att du orkar hela vägen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.