Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Avstängd efter personangrepp!

Tog mig faktiskt tid att läsa denna mans blogg.
Och jag måste säga att det är med blandade känslor jag läser det han skriver. Egentligen skulle man ignorera karln, men det är svårt att låta bli när man inser att han är en sån där klassik norrländsk Moderathatare. Han skriver: Jag tänkte börja med att gå igenom Vks bloggare. Att han lyckades pricka av tre Moderater på så kort tid är riktigt skickligt . Hur som helst är detta den enda blogg jag lägger ner tid på denna karl. Nu ska jag upp till Piteå och titta på dragracing!
/Sunken
 
Ps: Det finns ingen som heter Hans Scheike i Umeå!

5 kommentarer

  1. Nyfiken

    Nu vart man ju nyfiken vad en Moderathatare skriver om…men tydligen har VK stängt ner hans blogg pgr att han inte kan hålla sig till reglerna…

  2. Shooter

    Moderathatare…jo jo, snacka om att kasta sten i glashus. Har väl sällan sett och läst någon som spyr så mycket galla om sina politiska moståndare som her Sundling gör.

  3. Sunken

    Han du med att läsa hans kommentarer innan han blev avstängd? Att jag är tuff med med mina politiska motståndare, är enligt mig själv inget fel. Man tar och ger inom politiken. Eller som en annan politiker uttryckt sig: Man får inte ha glaskäke i politiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.