Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Dårar finns överallt!

Läste om killen i Storuman som åkt bil i 100km på motorhuven. Nu är han ångerfull och ska aldrig göra om det. Men grejen är att det ser ut som att många av de yngre killarna ska försöka överträffa varandra på Youtube. Jag kallar det Jackasseffekt! Tyvärr är det allt för många som ska försöka skaffa sig berömmelse via Youtube på att försöka vara så dumma med kroppen som möjligt. Så att det har hänt och kommer att hända olyckor får vi nog vänja oss vid. Om inte alla som är onyktra och gör sådant helt plötsligt slutar dricka dvs. För jag tror att de flesta som håller på är påverkade. Började tänka på följande ordspråk: När spriten går in så går vettet ut!

Nu bär det av till Vännäs där vi ska roa oss med att ta ner ett tegeltak. Får se om man gör en bakåtvolt från nocken eller något annat spektakulärt.

/ Sunken

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Syrran

    De va inte precis han som la ut de på Youtube.. Tidningen ringde och sa att dom hade hittat den innan han ens hade sett den och detta hände för ett år sedan, bara så du vet..

  2. Mikael Sundling

    Svar till Syrran (2009-07-14 22:12)
    Jag vill absolut inte hänga ut din bror, men jag tar han heller inte i försvar, men om det är så att hans kompisar filmat och lagt ut klippet utan hans vetskap så är det däremot rejält ruttet av de tycker jag. Kan det vara så att de uppmuntrat till detta spektakel?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.