Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Kvinnor som attraheras av grovt kriminella!


Läste i en artikel om att Anders Eklund (Englas mördare) hade en fling på gång med en gift kvinna. Mycket ska man få vara med om säger jag. Ofta läser man om kvinnor som söker upp tungt kriminella när de sitter i fängelset, de gifter sig och skaffar barn mm. Jag funderar vad de egentligen är ute efter!Kan det vara så att de är ute efter spänning, publicitet eller är det bara så att de inte riktigt är ihopskruvade?Jag har ingen aning, men nånting måste i alla fall vara fel anser jag, det finns hur många singelkillar som helst som de kan ragga upp. De behöver inte söka upp sådana här dårar. Att de nu har tagit steget går inte göra så mycket åt men jag hoppas att dessa kvinnor tar sitt förnuft tillfånga och inser att de bara förlöjligar sig själv.

/Sunken 
 
Följande skriver Englas mamma till kvinnan:Jag tror att du läser min blogg och att du har försökta att få AE att komma i bättre dager på några av kommentarerna.

Du är 35 år och har en dotter på 11 år, lika gammal som Engla skulle ha varit om inte AE brutalt hade torterat och dödat henne och efter hennes död våldtagit igen och bränt kroppen m m.

Han har aldrig visat någon ånger och han berättar inte sanningen, inte ens om vart han har gömt hennes saker.

Jag kan inte bli riktigt arg på dig för jag förstår att du har någon störning som du inte kan styra över. Men någonstans så tror jag att du kan ana att något är väldigt fel när du väljer att ha kontakt med denna hemska och farliga man, jag antar att du själv kan lista ut var problemet finns.

Jag hoppas att du kan ta dig själv på så stort allvar att du verkligen tar tag i och tar hjälp att reda ut det, inte bara för din skull utan för din dotters skull. För en sak vet jag och det är att din dotter är värd en mamma som bryr sig om henne, och om man har kontakt med en av våra farligaste grymmaste och hänsynslösa män som är mördare, pedofil, nekrofil, våldtäktsman och mycket mer hemska saker så förtjänar man inte titeln Mamma.

 
Ps: All heder till Englas mamma som orkar skriva vad hon känner och tycker när det gäller det hemska som hänt hennes flicka och familj. Engla
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.