Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Roligt med barn nästan jämnt

 

Men bland det värsta jag vet är när de inte vill sova. Oskar brukar vi försöka få i säng vid kl 19 på vardagar. Men ikväll ville han inte alls somna, trots sagor om Gorillor och läsande ur en traktortidning! Fick till sluta lova honom att han skulle få åka skogsmaskin, då lugnade han ner sig ett tag i alla fall. Trodde han somnat av så jag gick och pillrade med annat ett tag. Plötsligt stod han där och funderade om han kunde få en smörgås. Nej sa jag du har redan ätit tre stycken, efter det så var det till att starta om igen. Denna gången berättade jag en läskig älghistoria och peppar peppar han somnade av  men just innan han slocknade så påminde han mig om att han skulle få åka skogsmaskin. Så nu får man se till att han får komma sig ut och dra i spakarna. Man måste ju försöka hålla vad man lovar.

Oskar trött men vill inte sova!

/Sunken

PS: 2015 sov han.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Henningsson

    Jag vet en äldre generation Sundling som också var sugen på att köra skogsmaskin vid ringa ålder!!! 😉
    Här hemma är det också en som tjatar om ”dopdima” (=skogsmaskin i en 2½-årings mun) hela dagarna. Hade lovat att ta hem några affischer från jobbet men glömde det, gissa om jag blev påmind om det? 🙂 Men nu sitter dom på väggen ovanför sängen och det är redan bestämt att jag är skotarförare numera, för skördaren ska Simon köra!

    Syns imorrn!

  2. Mikael Sundling

    Svar till Henningsson (2009-08-27 21:38)
    Jo nog började man tidigt. Tror jag var 10år när jag körde mitt första lass alldeles själv. Och nog är det något speciellt med traktorer, för ska man ha Pojken lungn så är det bara visa Youtube klipp eller bara berätta vad man gjort under dagen. Helst ska man läga till lite ljudeffekter då blir det ännu mera coolt tror jag de tycker. Oskar har ännu inte bestämmt vad han ska köra utan nu är det bara taktoe (Oskars översättning på traktor) som gäller i största allmänhet.

  3. Grannen

    Nog vet jag varför Oskar inte sagt vad han vill köra.Han törs inte säga det ännu för då blir pappa så besviken..men det börjar på Eco och slutar på Log.;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.