Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Krig nej tack

Andra världskriget startade för 70år sedan I gryningen den 1 september 1939 attackerade Nazityskland Polen och det andra världskriget inleddes.

Jag vill inte vara med om att detta upprepas. Därför är jag stolt över att Sverige vill vara med och stävja dårar som Usama Bin laden, så att vi kanske slipper ett sådant krig igen!

Se videoklipp från VK: HÄR

Låt oss slippa sådana här tyraner/dårar framöver

/Sunken

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Kossan Mu

    Jisses Einstein. nu har du uppfunnit hjulet – vem fan vill ha krig???? Det är män. Vilken kvinna har startat ett krig. Men som du håller på så får vi välan snart ett inbördeskrig i Vindeln – Tvärålund mot alla andra byar? Ni är de som vet bäst och mest…du som är kommunpolitiker – se helheten….eller avgå!

  2. Mikael Sundling

    Svar till Kossan Mu (2009-08-29 20:33)
    Tråkig kommentar! Vi jobbar för hela kommunens överlevnad. Att det inte passar alla är jag medveten om. Men har vi inget att erbjuda så är vi heller ingen kommun.

  3. Vad nu då kossan MU?

    Kossan Mu verkar vara nyligen uppstigen från en jordkällare.Att inte ha sett Mikaels kamp för hela VINDELNS KOMMUN kan inte förklaras på något annat vis.Heja Mikael för att du väckt oss andra.Fortsätt med din info om kommunpolitiken.Dessutom är ni i oppositionen ett lyft för demokratin i den här slutna församligen.Nått inbördeskrig behöver inte kossan vara rädd för,vi är många som tänker flytta om det inte blir något slut på den byapolitik/svågerpolitik som nu förs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.