Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Shit!

Känns som fotbolls VM är långt borta nu. Två mål som inte godkändes var eländigt, det första målet såg ut att vara korrekt dömt, men det andra -nja dåliga vinklar i reprisen gjorde så att man tvivlar,men hur som helst är matchen över.

Dessutom så vann Portugal mot Ungern med 3-0 så nu kan bara ett mindre mirakel göra så att Sveriges kommer till VM-spel nästa sommar.

Men de har ju fortfarande chansen så vi får hålla tummarna att vi har mycket tur framöver.

Nej nu är det dags att fara till älgskogen igen, -7grader och det ser ut som att det i princip kommer att bli vindstilla under dagen. Bra för passarna mindre bra för oss hundförare. Lämpliga och väderstrecksstadiga  vindar det tycker vi om.

/Sunken

 

 

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Mona om de sjuka i samhället...

    Fick vänta tre timmar på ambulansen!
    Socialstyrelsen kritiserar en händelse vid ett äldreboende i länet där en 90-årig kvinna som ramlat och skadat sig fick ligga på golvet, med svåra smärtor, i tre timmar i väntan på ambulans.

    När personalen upptäckte att kvinnan ramlat larmades sjuksköterskan i mobila patrullen. Hon bedömde att det kunde vara en fraktur och kontaktade jourhavande läkare som kom dit två timmar och tjugo minuter efter fallet.
    Då hade kvinnan fått ligga kvar på golvet eftersom det gjorde ont när någon rörde vid henne. Läkaren ordinerade smärtlindring och ambulanstransport, vilket hon fick mer än tre timmar efter fallet.
    Efter fem dygn AVLED kvinnan på sjukhuset…

    …ett moderat samhälle som värnar om de svaga utan pengar i samhället.

  2. Mikael Sundling

    Svar till Mona om de sjuka i samhället… (2009-10-12 00:01)
    Tragiskt!
    Men du Mona nu har du inte bitit dig i själv i baken nu!

    Visst är det så att Levi med bihang som styr vårt landsting. Med andra ord är vårt landsting styrt av Socialdemokraterna så försök inte skylla på M i detta fallet. (Svartmåla och ljuga ihop saker är ni duktiga på)

    Men sådana här händelser får icke ske. Och det hade med all sannolikhet inte hänt om Alliansen styrt vårt landsting.

  3. Mr.Tragisk

    Det är bra att du skriver att det är lEVI SOM BESTÄMMER HUR STORA MEDEL LANDSTINGET I VÄSTERBOTTEN HAR ATT RÖRA SIG MED. För vem kunde drömma om att det är Alliansen som håller i plånboken? Måste vara sosialisterna som håller igen på slantarna.

    Mvh Mr.Tragisk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.