Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Per-Anton Lundström = Löven

Per-Anton Lundström skrev under eftermiddagen på för Björklöven. Det kommer att bli bra med  en Tvärålundsare med rutin i Löven. Dom behöver en spelare med hans spelstil anser jag & många jag pratat med.

Så nu har jag blivit Lövensupporter, var tidigare Leksandssupporter och året före det Skellefteåsupporter osv.

/Sunken

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Peter S

    Men Mikael, så går det inte till. Även om det är trevligt med fler Lövensupportrar så vet du väl att en man kan byta jobb, skilja sig från sin fru, flytta till en annan stad, men sitt lag, det byter han aldrig ut. Klubben är större än en enskild spelare, och då må han heta Peter Forsberg eller P-A Lundström, det spelar ingen roll.

  2. Henningsson

    Ja du Micke, vad ska jag säga?
    Jag håller med Peter S. man byter inte lag så där! Men jag tror att vi avhandlat detta några gånger tidigare och jag är inte förvånad över dina sympatisvängningar! 😉
    Förresten, du har väl hört ordspråket Bättre med en ärlig fiende än en falsk vän! (=bättre med en ärlig aik:are än en falsk ”ibland-Lövare”
    Jag misstänker att jag får ett telefonsamtal strax, eller? 😀 😀
    Hur som helst så är det kanonbra att Per-Anton skrivit på för Löven, jag är mest förvånad att det inte skett tidigare. Det är ju ett tag sedan han köpte hus och att dom skulle få barn har väl varit känt ett tag.
    FORZA LÖVEN!!!

  3. Mikael Sundling

    Svar till Peter S (2009-10-15 12:28)
    Jo du Peter så går det till för mig. Har faktiskt aldrig varit någon klubb trogen speciellt länge.

    De lag jag brukar följa är faktiskt det P-A spelar i. Då blir det också enkelt att hålla på dom. Kanske knäppt för er men inte speciellt mycket för mig.

    Visst är det så att laget är större än en enskild spelare men för mig spelar det ingen större roll. Sist jag såg en hemmamatch med löven var när de åkte ur elitserien, så det kanske är dags att masa sig dit och se en match igen kanske.

  4. Mikael Sundling

    Svar till Henningsson (2009-10-15 19:31)
    Hmm nu känner jag för att spela en dubbelmatch tennis med dig på mitt lag! Du minns säkert mina enorma servar! Gick inte så ofta in men de tog bra.

    Hur som helst är jag glad att pojken är tillbaka i byn och att han valt Löven. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att resterande säsong går bättre än hittills.

  5. Peter S

    Klart du ska med på Hockey! Vi drar ihop ett gäng nån helg och åker in till stan. Vi hörs väl i morrn i Rödå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.