Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Svar till Ulrika Åström (S)

Fick en kommentar i en av mina bloggar av Ulrika Åström (S) som jag började att svara med en kommentar, men då det ej tilllåts så många tecken i kommentarsrfunktionen så blev det ett svar via bloggen istället. Efter denna inledning hoppar vi över på mitt svar:

Måste uppriktigt säga att jag blir glad när en icke anonym politiskmotståndare träder fram med sitt riktiga namn och kommenterar min blogg. Tack för det!

Håller med dig i mångt och mycket när det gäller det här. Tyvärr är det så att det är lätt med smutskastning när man hela tiden får det. Men förhoppningsvis kanske tonen kommer att ändras.(Ngt skeptisk)

Att jag redovisar vår politik är självklart, men jag anser att man ska jämföra den med andra för att visa på skillnaderna. Allt för många i min umgängeskrets säger rakt ut att de skiter i politiken, men de läser min blogg. Därför är det viktigt att de får se vad jag/vi tycker jämfört med andra. Då sprider de förhoppningsvis ryktet vidare att Moderaterna i Vindeln har en framtidspolitik, och fler och fler läser min blogg. Men visst är det så att många som läser den ej sympatiserar med mig eller mitt parti, men det har jag köpt för längesedan.

Håller även med dig att fler bör engagera sig politiskt och jag hoppas precis som du att de själva vill bli medlemar i det parti vilkets ideologi stämmer bäst med deras. Jag  vill även precis som du, att de ska delta på medlemsmöten i den mån man själv har möjlighet, där ska de påverka de förtroendevalda…eller försöka bli en själv. De ska heller inte avstå från att rösta på ett parti pga enskilda personer man inte gillar utan se till att få andra representanter istället (vilket man som medlem röstar fram)

Men jag måste nämna följande också: Man ser tydligt att en del politiker kommenterar under figurerade namn. De märker man då de nämner saker som endast kommit upp på nämnder eller fullmäktige mm. Det är tråkigt och jag hoppas att den av er som hoppat på mig med falsk indentitet kan be om ursäkt.

Har i början av min bloggning varit ganska hård mot en del av mina motståndare en del gånger med all rätt och en del gånger kanske man inte skulle ha tagit i så mycket. Men man lär sig. Många som stöter på mig ger mig tips på hur jag ska blogga. Solklart tar jag åt mig, men jag är den jag är så min något tuffa ton kommer nog även i fortsättningen hänga med mig på min blogg.

Hur som helst tack för din kommentar Ulrika!

/Hälsningar från Sunken, en mycket stolt Moderat från Tvärålund Vindeln Sweden!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.