Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Tryggt

Lyssande på riksdagsdebatten på P1 under dagen där bla. Anders Borg presenterade regeringens budgetproposition för 2011. Vi håller vad vi lovar. Budgeten återspeglar det Alliansen presenterade som löften och ambitioner till väljarna i valrörelsen. Du kan läsa mer om budgeten här.

/Sunken

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Ulf

    Ser man inte de bekymmer som regeringens sjukförsäkringsreform lett till, då är man blind för verkligheten.

    Annica Holmquist får tydligen inte vara med i välfärdens kärna. Ingen ändring i sjukförsäkringen, reformen ligger fast enligt Ulf Kristersson. Som du Sunken skriver, ”vi håller vad vi lovar”.

    Frågar någon mig om vem du är Mikael Sundling, så kommer jag att säga, minns ni Annica Holmquist? Hon har fått det liv som går i linje med Sunkens människosyn.

  2. Mikael Sundling

    Svar till Ulf (2010-10-13 10:06)
    Flera representanter i riksdagen har sagt att reformen kommer att utvärderas, det finns saker som ej fungerat bra, med andra ord så kommer saker som ej fungerat bra fixas till på ett eller annat sätt. Det viktigaste är att de som är för sjuk för att arbeta ej ska arbeta utan ska kunna falla tillbaka på en försäkring som de kan lita på. Däremot de som har en arbetsförmåga de ska ges möjlighet att komma tillbaka till ett arbete. Så är min människosyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.