En flört eller?

Snart kan jag stänga mitt högra förlamade öga!

Yes, det går framåt….men det går sakta. Förra veckan kunde jag se att blinkreflexen började komma tillbaka något. Jag såg att mina båda ögon började nästan blinka i takt. Tidigare blinkade mitt högra öga lite som det själv ville. Undrar just hur många som trott att jag gått omkring och flörtat?

Tur i oturen att jag inte vistats med så mycket folk utan mestadels varit alldeles ensam här hemma. Annars kanske de kunde ha blivit en del missförstånd. Men jag har ju haft min ögonkammare på så att mitt flörtande kanske inte ha synts så mycket,

Känns i alla fall skönt att se att reflexerna börjar komma tillbaka. Munnen har nästan börjat fungera som förr, men fortfarande ingen smak och jag blir lite sluddrig på kvällen samt sölar och dräller en del.

Jag har  fortfarnade hyseriskt ont i huvudet och blir snabbt väldigt trött pga av ljud och ljuskänsligheten. Är så ljuskäslig att det är svårt att gå förbi ett fönset när solen lyser så starkt där ute. Det blir till att hålla till i källaren eller i ett rum med fördragna gardiner. Jag är  i alla fall vid gott mod om att detta ska lösa sig och att jag ska bli helt återställd. Man måste ju tro det i alla fall….annars orkar man ju inte.

Men det vore ju bra att få svar på alla prover som tagits så att jag vet att min medicinering är den rätta. Tänk att det ska behöva ta över två veckor att få provsvar!

Men snart törs jag kanske visa mig bland folk igen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.