Val hit och val dit

19 dagar kvar till den stora valdagen!
Puh…och jag har inte bestämt mig ännu. På riksnivå är det ju solklart och ett enkelt val men på lokal nivå tycker jag att det är knepigare. På lokal nivå handlar det inte så mycket om ideologi utan där handlar det egentligen helt på vilka personer man har förtroende för,

På riksnivå börjar det i och för sig mer och mer att likna en pajkastning med argument hit och dit men de har i alla fall en inriktning och ett valmanifest man kan kolla igenom,

På lokal nivå kan jag känna att här vet jag inte så mycket om vad varje parti egenligen vill i olika sakfrågor.

Men å andra sidan kan ju det bero på att skillnaden inte är så stor på den lokala nivån gällande de övergripande frågorna. Undrar just hur jag ska göra….ska jag ringa runt eller besöka var och en av de som står på de mest intressanta listorna eller ska jag invänta att det kommer fram på annat sätt vad de tycker och tänker om framtidens Vännäs .

Nej, det får nog bli så att jag lägger min röst på den person som jag känner mest förtroende för och som jag tror kan föra Vännäs framåt åt det håll som jag anser är den bästa vägen!

Men jag har ju 19 dagar på mig att fundera på denna fråga! Önska mig lycka till!

2 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Jag är ju ny i politiken, men ser att det som du säger finns en stor samsyn. Det är bra! Samtidigt finns det vissa frågor där det nog vore väldigt bra med en ändring av majoriteten! Annars håller jag med dig, på lokal nivå blir det viktigt med förtroendet. Min mailadress finns under mitt namn på min blogg, hör gärna av dig så kan jag försöka säga vad jag tycker! Vilka frågor är det du tycker är viktiga? Det allra viktigaste av allt är att gå och rösta, och att man faktiskt tänker till! Så, stort lycka till!

  2. Victoria Kreuger

    Självklart ska jag gå och rösta, det är det ingen som helst tvivel om. Men tvivel ligger i vem som ska få min röst på den lokala nivån. Men än har jag några dagar på mig att klura vidare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.