Vi är ju korkade?

Har haft den här bloggen i ungefär två veckor nu och är förvånad hur många som är inne och läser. Många är nog ändå kristna vänner men en och annan gudsförnekare finns bland läsarna. Jag godkänner alla kommentarer för  orden får stå för dem som skriver det. Det är många gudsförnekare som kommenterar och jag ser det väldigt intressant att de är inne och läser en kristen blogg. Det är mellan 150-250 besökare varje dygn.

Jag accepterar människor som inte tror och de är för mig lika mycket värd som en troende. Tyvärr så verkar många ikke troende fått saker lite om bakfoten när det gäller kristen tro. Jag var i samma sits och uppfattning tidigare så det är ingenting konstigt med det. Det är många som ”har hört att” eller som ”vet ju att”.

Varför inte ta reda på lite mer om kristen tro? Det finns något som heter Alpha kurs. Där får man lära sig grunderna i kristen tro samt man kan ställa frågor till sakkunniga människor. Det bäst av allt är att ingen fråga är konstig. Om du kontaktar en församling du känner till så berättar de mer eller kontakta mig så kan jag lotsa er vidare. Jag gick själv en Alpha kurs för en massa år sedan och det fick en att tänka på ett och annat.

4 kommentarer

  1. Daniel

    Gudsförnekare? Struntprat, det är du/ni som är verklighetsförnekare. Se er omkring i verkligheten och acceptera att det finns ingen ”gud” eller nån gubbe i skyn eller annat medeltida skrock. Lev era liv istället och var lyckliga utan att vara slavar under tron!

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Kul du är tillbaka och läser om kristen tro. Vare sig jag eller mina församlingsvänner är slavar under någonting. Vad grundar du dina teorier på? Det är intressant med olika åsikter och jag accepterar det du säger. Ha en bra dag.

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Du får tycka vad du vill. Intressant att du läser bloggen då du verkar ha lite övers för kristen tro. Jag accepterar det du säger. Hoppas du får en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.