Jesus öppnar dörren

Igår kväll var jag och en kompis ut på Teg och besökte Umeå Bibelcenter även kallad UBC. Man har besök av Livets Ord pastorn Stefan Salomonsson under några dagar och igår var det ett intressant kvällsmöte.

DSC_0343

UBC har verkligen fina lokaler och det var ungefär 150 personer som hade anslutit denna lördagkväll. Träffade på många från andra församlingar som säkert var lika nyfiken på vad Stefan Salomonsson hade att säga.

mms_img-1385977938

Det Sefan predikade om var verkligen träffande. Han talade om att ibland så stänger Jesus visa dörrar för dig för att öppna en dörr långt senare som är mycket bättre. Verkligen träffande i mitt fall för jag var med om detta när allt gick totalt mot en ett tag och då hade min kompis Mats Edin mage att säga ”strunta i det här, Jesus har en mycket bättre plan för dig ska du se”. Mycket riktigt , efter några veckor öppnades inte bara en dörr utan tre eller fyra!!!!!!!

Stefan talade också om att man ibland inte vågar öppna dörren för man känner sig trygg i det man har och i den situation man befinner sig i! Om man vil öppna dörren eller inte bestämmer man själv.  Det kan vara någon som bor på den lilla orten och har sitt jobb och gör samma procedur varje dag, år in och år ut. Om herren öppnar en dörr som kanske leder till att du flyttar och börjar nytt jobb, törs du ta den?

När Jesus stänger en dörr så kan ingen öppna den men när han öppnar en dörr så väljer du själv om du kliver in eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.