Fin väder

Så var påskhelgen och Raija-rycket över för denna gång. Allt gick jättebra (som vanligt) funktionärerna var på plats, fiskare var på plats, solen var på plats sen var det lite kyligt i luften men nåt ska man väl gnälla över.. hihi
Men alltså vilket väder vi haft nu i helgen med sol, sol, sol, sol. Härligt för alla som varit lediga och härligt även för andra för själv känner jag mig mycket lättare till sinnet när det är sol och blå himmel. Har just varit ute och gått med hundarna på sjön, jättehärligt. Barnen är ute och skotrar och fiskar. Ska strax börja med middagsmaten.

Åsså vare det här angående detta med mackar i glesbygd och att "hela Sverige ska leva". Pyttsan, vi som bor i glesbygd ska banne skylla oss själva att vi bor här. Att dessa storstadsbor sedan kommer och gnäller att det inte finns service när de är på turistorter? Jaja(suck) hur man än vänder sig så har man ändan där bak.

Fortsatt trevlig vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>