Förklaring

Sonen undrade över vad jag menar är positivt med "envisa människor". Kanske det är fler som undrar. När jag skrev det lät det bra, i mitt huvud alltså.
Vad jag menar är att "envisa människor" gör det de har förutsatt sig oavsett vad andra tycker och tänker. Det kan vara att man vill bo kvar i sin by eller lilla samhälle eller? och då gör allt för att kunna bo kvar, starta eget företag eller? D v s att man har drömmar och försöker nå de mål man har.
När jag förklarade för sonen hur jag menade så förstod han att det var nåt bra, så nu hoppas jag att andra också tycker det är bra med "envisa människor".

2 kommentarer

  1. Kerstin Gideonsson

    Visst är det bra med ”envisa” människor. Vi behövs!
    Apropå överskriften, du är dej lik, vi gick gymnasiet samtidigt om du minns. Det var roligt att se att du är kvar i krokarna.

  2. Annelie

    Hej Kerstin!
    Va kul att du har läst va jag skrivit. Och visst är jag lik mig vi förändras inte så mycket igentligen har jag märkt med åren, Vi hade 30 års träff sen 9an i somras och jaaa vi är precis som i högstadiet… det är inte klokt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>