Beskedet om Omar

Blogegen befinner sig på resande fot och därför är uppdateringarna inte så frekventa. Men en måste-rappport är att beskedet om Omar Krayems ligaframtid kommit.

Omar ska dra publik till matcherna i Borås. Han har klart med ettårskontrakt med Borås Basket.

–  Jag är exalterad över att komma tillbaka till Borås Basket, där min resa som proffs började, för att spela inför Sveriges bästa hemmapublik. Allt har inte sjunkit in ännu men det gör det säkert när jag kommer till Borås, säger Krayem till klubens hemsida.

Borås Basket beskriver sin värvning från Umeå BSKT som en oberäknelig publikattraktion.

– Min uppfattning är att alla tycker någonting om Omar. Faktumet att vi inte vet vad som ska hända när han får bollen, och därmed att motståndarna vet ännu mindre, gör det häftigt, säger Borås Baskets sportchef Jonas Larsson till Borås Tidning.

Borås har sagt tack och hej till de senaste årens stjärna JJ Miller.

I guardrotationen har Borås utöver Omar även Adama Darboe och Jakob Sigurdarson.

– Jag tror att jag kommer passa väldigt bra i den rotationen. Jag kan se framför mig hur jag penetrerar och passar ut bollen till de andra, som är fantastiska skyttar. Det känns som att alla tre kompletterar varandra på ett bra sätt eftersom vi bidrar med olika saker. Jag förväntar mig att vi bjuder vår publik på utmärkt och underhållande basket, säger Omar Krayem till klubbens hemsida.

Mer läsning (Plus) ”Lönenivå vi inte kan matcha”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.