Intressant ”artighetsmöte”

Norrköping Dolphins har plats för ytterligare en spelare i truppen. Klubben rapporteras i Folkbladet Östgöten ha besök den här veckan – av  klubblöse Kenny Grant.

Kenny Grant lämnade Dolphins 2010 och har sedan dess varit proffs i Frankrike. I höst har han haft kort kontrakt med andraligalaget Poitier.

– Jag ersatte en spelare som var skadad, men kontraktet har gått ut nu så just nu letar jag efter ett nytt lag. Jag får se om jag ska fortsätta i Frankrike eller kanske komma tillbaka till Sverige, säger Kenny Grant.

FB: Har du haft någon kontakt med Dolphins? Är det ett alternativ?

– Jag pratade med Lasse Johansson i morse. Vi får se vad som händer. Jag har alltid tyckt om Norrköping och Dolphins. Om det är det som är bäst för mig och min familj så kan det vara något. Min fru är ju från Norrköping och saknar Sverige lite efter sju år i Frankrike.

Klubbdirektör Lasse Johansson till tidningen:

– Vi har bara haft ett artighetsmöte än så länge, men jag blev glatt överraskad att se honom och att han var i stan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>