Säkerhetsåtgärden

Rudy Mbembas comeback i Umeå BSKT bjöd alltså på glimtvis av högklassig basket. Men också oro då han klev av matchen med en ny skada.

– Det var vår fystränare som sade att det var säkrast att låta honom vila. Vi får se hur allvarligt det är, säger coach Jesper Gustavsson.

Sett till hela matchen var det ibland bra, ibland dåligt. Vissa stunder tittade lagkompisarna på och undrade vad Rudy Mbemba skulle hitta på. Andra stunder såg det riktigt bra ut. Men som helhet ingen slutspelsbasketanda av BSKT.

– Fokus är inte riktigt där, och jag vet inte vad det har att göra med. Om det är orutin eller bara trötthet. Men vi måste kunna hålla bättre fokus under hela matchen, säger Jesper Gustavsson.

Mer läsning (Plus): ”En säkerhetsåtgärd”
Mer läsning (Plus): Fyra snabba efter förlusten

x x x x x

Även från Södertälje rapporteras som en smäll som oroar. Kings stjärna Toni Bizaca skadade sitt vänstra knä efter en kollision med Yannick Anzuluni.

– (Yannick) Anzuluni kom med full kraft mot mig och vi slog ihop så jag föll, det var en olycka. Jag tror inte att något är trasigt men vi ska kolla det i morgon, säger Bizaca till NK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.