Udominates nye GM

Bloggen fick tag på Udominate Baskets nye GM – som är på resande fot på väg mot Hong Kong.

General Manager Joakim Genetay  är i grunden yrkesmilitär och vill använda den erfarenheten från Armén ” där allt handlar om att få gruppen att jobba tillsammans”. Genetay har jobbat i ledande befattningar i elektronikbranschen och som kommunikationskonsult. Han kommer från Stockholm men är sedan snart fyra år bosatt i Umeå där han driver ett antal bolag inom olika branscher.

- Jag är mycket tacksam, glad och hedrad att få ta över som GM. Samtidigt är det ett stort ansvar och en stor kostym att fylla. Jag tror att jag kan se med nya ögon på organisation och utveckling – och ta ytterligare några steg framåt. Jag vet också att jag alltid kan få hjälp och råd av Oscar Stenberg.

Hur prioriterar du inom nya uppdraget?

- Mina priofrågor är att vi ska ordna upp ekonomin, förstärka kansliet och organisationen samt tillsammans med Ågren Malm bygga ett nytt lag.

Budgetläget inför nästa säsong?

- Det ser bra ut. Huvuddelen av kostnaderna är redan nu täckta med de sponsoravtal vi tecknat. Omsättningen enligt budget är strax under 5 miljoner.

Är det ny säljkraft på ingång?

- Vi har en diskussion i klubben hur vi ska kunna attrahera och samarbeta med fler små och medelstora företag – och jag har en idé och en person i tanken som ska kunna hjälpa oss med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>