Klarspråk: ”Ett stålbad”

Uppsala Baskets herrligalag lever och har nyvald styrelse. En styrelse med Daniel Fixelius i spetsen som i dag måndag på facebook lagt ut information efter sitt uppstartsmöte.

Två punkter står högst på dagordningen:

1) ”Vårt fokus just nu är att tillsätta en kommersiell organisation som kommer att jobba mycket mer fokuserat mot marknaden och våra partners.”

2) ”Det är också vår högsta prioritet att först och främst tillsätta en coach för laget. Samtal förs just nu med Kevin Gaines och vi gör ingen hemlighet av att han är vårt absolut första val.”

När det gäller klubbens ekonomi är det klarspråk som gäller. Även om skulderna skrivits ned med drygt en miljon så fattas det cirka 1,2 miljoner i i utgångsläget för nya styrelsen.

Så här beskriver klubbens nya ledning läget just nu: ”Ekonomin är ansträngd inför kommande säsong och vi kommer att behöva gå igenom ett stålbad för att se till att få rätsida på vår ekonomi.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>