Silly: Klartecken

Luleå Basket har fått en klartecken från guarden Sofia Hägg. 

– Jag väljer att stanna kvar i Luleå eftersom det är basketstaden nummer ett i Sverige. Jag trivs väldigt bra i Luleå och har möjlighet att kombinera basket med studier. Det blir min fjärde säsong i klubben och jag ser verkligen fram emot kommande säsong med dess nya utmaningar, säger Sofia Hägg i ett pressmeddelande.

– Det känns jättebra att Sofia vill fortsätta med Luleå Basket på nästa säsongs resa. Sofia har en härlig inställning till både träning och match och bidrar med mycket glädje i gruppen.  Spelmässigt håller Sofia på att etablera sig på den svåraste positionen i basket, point guard. Hon har blivit bättre för varje säsong så vi ser med spänning fram emot nästa säsongs utveckling, säger huvudcoach David Visscher.

På meritlistan har Sofia Hägg tre raka SM-guld med Luleå. Senaste säsongen snittade hon 20 minuters speltid i grundserien i ligan, snitt fyra poäng, två returer och en assist. I kvartsfinalerna blev det 15 minuter per match och i semifinalserna 12 minuter per mattch. I finalserien mot Udominate 2017 spelade 20-åringen ingenting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.