Ord och inga visor

Efter bortaförlusten inför drygt 1700 åskådare i Luleå Energi Arena, den tredje knappa  Umeå-förlusten på fyra ligaomgångar, så kom det ord och inga visor från Umeås coach Jesper Gustavsson.

Han var. Inte. Nöjd.

– Näe. Det suger ju att vi förlorar. Luleå spelar på hemmaplan, det är fullsatt med folk, Peter (Öqvist) står och skriker och domarna sväljer pipan i sista perioden. Klart att det är tufft. Vi får två tekniska fouls samtidigt som Luleå får leva om som de vill, fräser Umeå-coachen.

Jesper Gustavsson var även uppretad på media, där även denna Blogg räknas in.

– Du och alla andra måste förstå att det här är ett helt nytt lag. Spelarna gör sitt bästa, jag gör mitt bästa, men alla som ser oss måste förstå att det tar tid. Vi jobbar för att få respekt och ska ha den respekten. Vi jobbar hårt och media, domare och andra måste ha respekt, säger Jesper Gustavsson.

Om spelet mot Luleå:

– Vi är inne i matchen och har flera lägen att avgöra. Tyvärr tar vi inte tillvara dem. Jag är nöjd med hur vi följer vår gameplan väldigt bra, vi fick det mer till vår match än Luleås. Det är något skott hit och något dit. Någon possession hit och någon dit. Sedan är det som det är med Luleå på sin hemmaplan.

Mer läsning (Plus): Umeå-tränaren ryter till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.