Silly: Nära påskrift, dissar Luleå

Södertälje Kings har i och med dagens presentation av amerikanske collegespelaren Eric Adams i princip en färdig trupp. Saknas gör bara en påskrift av guarden Valter Lindström.
– Det är bara detaljer. Han har sagt att han ska spela här, säger SBBK:s klubbdirektör Robert Andersson till Länstidningen i Södertälje.

Kings-direktören Andersson levererar även en liten brandfackla inför säsongen. Södertälje är laget som ska utmana Norrköping i SM-final! ”Vi är på den nivån att om allt klaffar är vi absolut en mästarkandidat”.
LT: Tror du på Luleå?
– Nej, jag gör inte det. Det får man säkert käka upp med båda Massamba-bröderna där. Det är klart, de kommer att ha ett defensivt starkt lag om alla lever upp till den här floskeln om att kunna spela försvar på flera positioner, säger Robert Andersson till LT.

Kings har i sitt lag bra svensk stomme, om vi nu räknar in Valter Lindström tillsammans med Martin Pahlmblad, Alexander Lindqvist och William Magarity. På importsidan finns Toni Bizaca och Auston Barnes kvar, nytillskott är jänkarna Eric Adams, (forward/center) och Eric Garcia (guard).
Övriga i truppen: Mario Blazevic,  Dimitris Agathangelidis, Adam Karahmetovic, Oskar Holm och Hampus Ramstedt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.