Saleman: ”Kul med rykten”

Egal Saleman är lite av namnet på mångas läppar. Det går rykten om Uppsala, experter i Luleå tycker han borde kunna lira i Luleå (inte minst efter uppvisningarna i gatbasket-VM i Luleå på sommaren).

– Det är roligt med lite rykten och det är bra för basketen när det snackas, säger Egal själv.

Han har inget nytt kontrakt med Umeå BSKT – men tränar för fullt med laget där han inte minst på träningarna ger tips och råd till ungtupparna.
– Jag har ju en del rutin och det är roligt att kunna hjälpa och även lugna ned de yngre när de är lite skärrade inför ett spel på högre nivå.

Hur är det med dina förhandlingar med Umeå BSKT?
– Vi har pratat en del tidigare, men det har varit semester i sommar och sånt. Nu ska vi träffas igen i helgen och prata vidare. Vi har förhandlat förut och vet var vi har varann, det är inga stora grejer och jag tror att vi ska komma överens.

Uppsala då. Har de kontaktat dig?
Nä, jag har inte alls pratat med Uppsala.

 BC Luleå?
– Jag har ju relationer till folk där uppe och i Luleås organisation och det blir såklart något ”hur är läget?”, men absolut inget konkret.

André Nilsson signade nyligen förlängning med BSKT. Ni funkar bra ihop på planen…?
– Det var väl som vanligt många som på förhand dömde ut oss inför förra säsongen, André och Egal som insidepar … men vi gjorde en bra säsong och det är kul att spela med André. Vi hittar varann bra. Bra för klubben att han skrivit på och jag hoppas det ska bli så att vi spelar tillsammans även kommande säsong. Det är nog ganska nära, säger Egal Saleman.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.