Mera struggel för Umeå

Umeå BSKT saknade DeAndre Mathieu (begravning i USA), Daniel Eliasson (hjärnskakning) och Albin Frank (vilades för att förhoppningsvis kunna spela nästa match).

Efter brakförlusten borta mot Borås Basket säger coach Jesper Gustavsson:
- Det handlar inte om dom som inte är här. Dels passar Borås oss dåligt, vi strugglade mot dom även i förra mötet. Dels så är vår startfemma inte alls bra, det går inte med fyra-fem turnovers vardera på spelare som ska vara ledande och spela 30 minuter.

Mer läsning: Tungt läge för Umeå

Spelare tillbaka till på fredag då ni lirar hemma mot Jämtland?
- DeAndre har inte bokat sin returresa från USA, men vi hoppas han är tillbaka på fredag. Vi vilade Albin den här matchen och tror och hoppas att han ska kunna spela mot Jämtland.

Från Boråsmatchen har Chris Singhateh godkänt betyg.
- Sedan kommer Anton Leth in och gör en kanoninsats, säger Jesper Gustavsson.

För kuriosaboken:  Borås Baskets 19 trepoängare är tangerat klubbrekord.
(Borås satte 19 treor mot LF Basket 2013/2014).

Bloggen plockar som avrundning på kvällen upp ett citat från Borås Tidning som snackade med Omar Krayem – tillbaka på sin gamla hemmaplan Borås.
- Vi höll hyfsat jämna steg med Borås en stund, men det är svårt i längden när de skjuter så bra utifrån. Det var två totalt olika spelstilar som möttes i dag, och när Borås pressar upp tempot och sänker sina skott är det väldigt svårt att hänga med över tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>