Eftersnack EuroCup + ligan

Okej, lite eftersnack denna torsdag med två nya svenska förluster i EuroCup-spelet och två toppmatcher i svenska herrligan.

Janne Enjebo, A3-coach;
- Vi hade stunder som var helt okej, men satte oss för ofta i situationer där vi bjöd på fyra/fem-poängspel och då går det inte att vinna. Beroe gjorde det bra, de blev inte stressade och kämpade till sig klarare avslut än vad vi gjorde.
- Det går inte att snacka om trötthet när vi släppte in 0-11 i början av matchen, vi hade helt enkelt inte checkat in. Jag får ta på mig en del av det här som jag matchade laget, exempelvis borde Danielle Elvbo ha fått spela mer. Hon gjorde inga fel på sina minuter och borde fått större förtroende av mig, i bland blir det så där att startfemman får lite extra chanser.

Mer läsning: Tiffany Brown: ”Vi har inget förlorat, det här har gett oss bra erfarenhet”

x x x x x

Viktor Bengtsson, Telge-coach;
- Resultatet i sig var inte oväntat. Artego är ett professionellt lag. Några av deras spelare tjänar mer än vad hela vårt lag gör tillsammans. Nu när vi har fått möta lag på den här nivån måste vi också visa vad vi har lärt oss och att vi förstått hur spelet fungerar. Jag hoppas att vi kan göra det under den sista matchen.  (citat från Länstidningen Södertälje).

x x x x x

Peter Öqvist, BC Luleå-coach efter vinst borta i Borås;
– Det är ett bra offensivt gäng så att hålla dem på 75 får vi vara nöjda med. Vi kanske inte är nöjda med försvaret över 40 minuter, men i bitar av matchen gör grabbarna jobbet väldigt bra. Jag är väldigt nöjd att vi vinner den här matchen. (citat från Norrbottens Media)

x x x x x

Eric Garcia, matchvinnare för Södertälje Kings hemma mot Norrköping. Han satte en trea och  fyra straffkast i slutet;
- Jag var mest irriterad för att jag missat ett (straffkast). Jag brukar vara säker så det var ingen fara.  (citat från SBBK:s hemsida)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>