Silly: Store mannen stannar

Nässjö Basket har klart med en viktig pjäs. Store mannen Dartaye Ruffin stannar.

- Väldigt roligt att vår kapten har valt att förlänga sitt kontrakt inför kommande säsong, det är en väldigt stor pusselbit i vårt lagbygge. En ledare på och utanför planen som ser till att resten av truppen mår bra och kommer in med rätt inställning dagligen. Dartaye har visat under sina år i Nässjölinnet visat att han år efter år är en av seriens absolut bästa centrar och har sen han kom till Sverige utvecklat sitt spel väldigt mycket. Med både Abdou och Dartaye klara för nästa säsong har vi nu två stora spelare som är väldigt mobila och kan röra sig över hela banan vilket kommer vara grunden i vårt spel kommande år, säger Nässjös nye head coach Joakim Källman.

Noterbart: Joakim Källman får Adam Engström som assisterande coach till Nässjös ligalag.

Om någon tycker sig känna igen konstellationen Källman/Engström, så är det rätt uppfattat. Joakim Källman är head coach för svenska landslaget Herrar U20 och har där Adam Engström som assisterande.

När det gäller spelartruppen har alltså Nässjö klart med kvartetten Dartaye Ruffin, Abdou Medjedoub, Franklin Williams och Felix Terins.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>