Ligaklubb drar i nödbromsen

Idrotten i Södertälje har drabbats av ett rejält bakslag då storföretaget Astra Zeneca beslutat att slopa sin sponsring till klubbarna, det gäller all sport, ishockey, fotboll och basket. Företaget i i första hand sponsrat klubbarnas ungdomsverksamhet.

Södertälje BBK står hastigt och olustigt inför en helt ny situation – som drabbar elitlagen mitt under pågående säsong.

– Barn och ungdom kan man inte röra. Det finns inte i det här läget. Däremot kanske vi måste göra vissa justeringar. Det här är en stor post. På tjejsidan har vi jobbat med en plan där vi förstärkt truppen och vi hade en plan för Kings också. Men där måste vi tillfälligt dra i nödbromsen. Vi kanske måste släppa spelare, säger klubbdirektören Robert Andersson till Länstidningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>