Klart: Vänder hem

Oliver Gehrke lämnade Jämtland Basket och Sverige för att spela collegebasket i USA – nu är det klart att han avbryter det där med college och återvänder till Östersund och svenska ligan med pappa Torbjörn Gehrke som coach.

Med UC Davis Aggies spelade Oliver Gehrke sex matcher med inhopp 9 min/match vilket gav 1,5 poäng och 0,5 returer som snitt.

- Att avsluta en dröm jag haft sedan 12-13 års ålder så abrupt känns både tråkigt och sorgligt men i slutändan var det en dröm som inte blev en sann-dröm. Jag får se i framtiden om jag försöker somna om och hamna någon annan stans på College. MEN att gå från dröm till mardröm och nu tillbaka till en dröm är få förunnat. Jag saknat Jämtland och sporthallen på riktigt och detta blir min julklapp att få komma hem, säger Oliver Gehrke till Jämtland Baskets hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>