Det är inte bara en fas…

Hur många av oss subkulturella har fått höra mer än en gång att ”du växer nog ur det där, det är bara en fas”. Bara för att ni inte kanske tycker det är snyggt eller förstår er på, så betyder det inte att vi måste tycka likadant. Det här är inte bara sk ”ungdomskultur” vilket jag själv kan intyga då vid den senaste födelsedagen firade mina 46 år. Tack och lov finns det för mig likasinnade i denna stad och nu i helgen så får vi vara oss själva. Vi finns inom många kulturyttringar så som exempelvis dans, musik och konst med mera.

Om du som inte tillhör tex goth eller steampunk och för den delen väljer att besöka Uma Obscura festival ber vi er att respektera oss även om ni inte förstår. Fråga hellre än att fördöma. Jag vill även passa på att hylla Projektet ”Rätten till sin identitet” som handlar om att arbeta mot diskriminering av subkulturer.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Sally! Du är så cool.. och varför skulle man vilja växa ifrån nåt som man gillar? 🙂

    En del männschor är bara för konstiga alltså! Hoppas att det är bra med dig. Kram H

    • Sally Danielsson (inläggsförfattare)

      Tack! *rodnar* så sant men det är så många instanser i samhället som tycker att jag måste rätta mig in i leden av ”normala”. Jodå det är hyfsat bra och jag jobbar på att det ska bli ännu bättre! 🙂 Kram tbx

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.