Josefin Sahlström, Göteborg

Om en Ikearesa och en fisnk fiskare

Idag besökte jag och Camilla Ikea. Ett festligt besök. På grund av min något för tunga högerfot så kom vi fram en timme för tidigt men eftersom att ikeas restaurang redan var öppen så gick vi dit och slog oss ner i soffa och såg på nyhetsmorgon under våran väntan.

Vi avklarade ikea rätt snabbt, 4 timmar allt som allt. trots att Camilla glömde köpa ben till sin säng. Sen bär de av hem igen och precis som vi kommer till Timrå så frågar jag Camilla ’Vilkel storlek var de på madrasen vi köpte till mammsen?’ ’140×200, de som du tjatat om hela dagen’ får jag till svar. Och mina farhågor besannades, vi hade köpt fel mått på madrassen så de var bara till att vända och åka tillbaka till ikea, in och byta madrass och packa om hela bilen sen gjorde vi ett nytt försök att ta oss iväg mot Umeå, med lite bättre lycka.
Nu är jag dock helt förstörd av trötthet.

Så en sista harang om Hemavan-resan.
Vi har en kommentar, ett citat, som vi tjatar om hela tiden, vi brudar. Vi kan kalla honom Den finske fiskaren. Han kläckte ur sig detta inne på stockstugan strax innan stängning på lördagskvällen ’Jag ska fiska innan vi går hem’ Och så pekade han upp på trä-ekan som hänger uppe i nocken på stockstugan. Vi skrattade då åt honom och skrattar lika mycket fortfarande åt hans något annorlunda idé.
Det ska dock tilläggas att han inte tog sig upp i båten, vakternas närvaro hindrade honom, vilket var lika bra.

Idag bokade vi även nästa års Hemavan-resa, dom tyckte att vi var ute i god tid…..

Godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.