Katarina Hampusson

En date med RUT

Jag har ett God (Man) Kvinna uppdrag. Ett hedersuppdrag att få förtroendet att hjälpa en människa med livets vardagsbestyr. Min huvudman ska flytta. Flytt åtföljs av städning, och det är här som hon RUT kommer in i bilden.  Affärer ska skötas korrekt och gärna till ett rimligt pris, åtminstonde ska man kunna kapa kostnader. Ett litet Vännäs-företag ska få jobbet och RUT ska få hjälpa till.

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Ett bra exempel på hur inte nödvändigtvis ”förmögna, rika” personer kan dra nytta av RUT!

    Så bra att du tagit på dig god man/kvinna-uppdrag, det behövs minsann! Ett förtroendeuppdrag som det behövs fler som vill ta på sig.

  2. Katarina Hampusson

    Svar till Monica Wahlström (2010-04-12 23:03)
    God Kvinna/Man är otroligt stimulerande och roligt. Ständigt nya utmaningar och kunskaper och som grädde på moset; en riktigt trivsam ny bekantskap.

  3. Katarina Hampusson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-04-13 05:28)
    I min roll som God (Man) Kvinna har jag ingen sekretess att följa. Min uppfattning är dock att det borde vara så, och därför försöker jag att efterleva det mot min huvudman.
    Jag hoppas ni förstår.

  4. Monica Wahlström

    Karl-Gustav, jag vet självklart ingenting alls om ekonomin på personen som Katarina är god man för. Men, om h@an är en vanlig pensionär (vilket inte är säkert heller!) – så kan ju RUT vara en bra idé för vanliga pensionärer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.