Bra helg för mina lag men medioker innebandy

Jo, trippel för mina lag. Segrar för Luleå – Chelsea- Thoren. Så långt en bra helg. Men så var det ju det med "Innebandy Live".

 

Tänkte ett tag att ge mig iväg på TBS match på lördagen. Särskilt som streamingen från Ryder Cup vägrade. Men så kom den igång sent om sider och då drog inte TBS lika mycket.  Och tur var väl det, 0-4 efter 8 min och game over…

 

Idag var det som sagt dubbelföreställning. Först ut var Sandåkern mot Sirius. Sirius skärrade Sandåkern med mycket hög press och fick också tidig utdelning. Sandåkern såg också verkligen skärrade ut och slängde iväg bollar hur som helst. Kom in i matchen bättre så småningom men var alldeles uddlösa. Inte ens i ett 5 min PP kom några bra avslut. OK, ett mål gjorde man i sista sekunden men före det tror jag att det bara var ett skott som hittade målet, alldeles för dåligt. Den dåliga skottproduktionen stavades idag Blomman Blomberg. Fick inte alltid de bästa passen men killerinstinkten fanns inte där. Vid 2-4 tycktes det som ett hemmamål skulle kunna tända matchen. Men nej. 2-5 och det rann iväg.

 

Fäste mig mest idag vid Mattias Adolfsson. Orädd, initiativrik och stark. Visade inte exSSLarna nån som helst respekt. Kul att se..

 

Efter en hamburgare så var det så klart för akt två. I slutet av första så tänkte jag vid 3-0 att det här blir ju överlägset. Men så släpper City in ett skitmål innan pausen vilket stärkte Huddinge oerhört inför andra. Kom kämpande ut ooch utjämnade matchbilden. I övrigt vill jag helst dra ett streck över den perioden. City tog klart kommando första delen av tredje för att sedan slappna av. Sammantaget en dålig match och en svag sådan av City. Såg inte alls ut som seriefavorit. Ska dessutom tilläggas att Huddinge är ett mycket svagt lag utan profiler.

 

Planens profil var för en gångs skull inte Erik Nilsson även om han var bra. Men  denna gång överglänstes han av Emil Johansson. Fem poäng och glänsande spel…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.