Dåligt underhåll av idrottsanläggningar




Läste på Storumans ik’s blogg att det nu är is i rinken, i Tärnaby är det hål i rinken.

Så den är i stort behov av upprustning. Fotbollsplanen är också i skamligt skick, en ojämn ler/jord plan är vad våra ungdomar kämpar att spela fotboll på. Hur ser det ut i resten av kommunen? Vad erbjuder vi ungdomarna för möjligheter till fritidssysselsättning i byarna utanför Storuman?

Vi kommer att se till att fotbollsplan och hockeyrinken i Tärnaby rustas upp, vi skulle även vilja se ett tak över rinken men det har vi ingen finansiering för i dagsläget. Vi vet att det finns liknande brister runt om i kommunen som med mycket små medel går det att åtgärda, det är vi beredda att se över tillsammans med idrottsklubbar och föreningar.

För mig är det givet att hela kommunen ska leva.

 

Kryssa i valet!

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Rinkarbetare

    Du kanske ska fråga föräldrarna som fixat isen i ladan inte är det kommunen ….. så då kan väll föräldrarna i Tärnaby också fixa rinken.

  2. Lars Levinson (M)

    Svar till Rinkarbetare (2010-09-16 16:39)
    Jag tycker det är jättebra att ni har is i Storuman och kan påbörja säsongen. Vi är några föräldrar och ungdomar som försöker hålla bort snön och spola isen även i Tärnaby. Att det finns ideella krafter som ställer upp ser jag som en förutsättning för att det ska fungera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.