HEMTJÄNSTNYTT & fettisdag

Som skrivet i dagens VF har Vindelns hemtjänst fått mycket bra betyg i en undersökning gjord av SCB. Responsen man får går inte att beskriva. Vi är jättestolt! Och lite malliga såklart ;)
Vad ska jag säga påverkade resultatet? Jag tror vi har en väldigt hög trivselfaktor bland personalen, en kunskapsnivå som höjs ytterligare tack vare bra samarbetsförmåga och ett sunt tänk. Och sist men inte minst skulle det nog inte gå att ljuga till sig ett bra resultat om man inte tyckte om sitt jobb!
- Bör tilläggas att social samvaro fått lägst poäng i den här undersökningen, men som även är den del av arbetet som vi har minst inflytande över. Tid är pengar!

http://www.folkbladet.nu/?p=136834

____________________________________________________________________________

ETT exempel på trivsel inom arbetsgruppen är den nu planerade FREAKYFRIDAY då vi hyrt buss, bokat bord och tänker bowla tillsammans. Jag skulle inte tro att vem som helst skriver upp sig på en lista för att fara och bowla med arbetsgänget en löningsfredag? KRAM PÅ ER!
____________________________________________________________________________

Tisdag och fettisdag. Det sägs att semlorna omsätter drygt 800 miljoner kronor / år. Jag tror att jag har varit med och höjt snittet ytterligare det här året :/ ? jag tror även poängen med fastan försvann någonstans mellan gräddklicken på näsan och sista kaffeslurken, kvar blev visst bara smulorna och samvetet (och en längtan efter en till semla).

Sist, men inte minst, vill jag säga GRATTIS VIKTORIA OCH DANIEL till er förlovning! (What took you so long?)

4 kommentarer

  1. jenny

    Hej bruden! Äntligen lite cred för alla års slit… Det förtjänar du gumman. Bra att du kunde fira med semlor. Lägg samvetet åt sidan o njut istället. Det är ett helt år kvar tills nästa gång vi får frossa i dessa godsaker. Så nu ser du fram emot helgens fjärde delspektakel, eller? Hörde att Agnes ska va med så då måste man se vad hon har att leverera. Ha det skitkul i morgon kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>