ID-märkning

[Lindzey]Söndagsmiddag (som vanligt vid 20-snåret, har börjat bli så varje dag numer. Kvittar kanske :) Vetemjöl special med fullkorn blev en glad överraskning samtidigt som mozzarellan verkligen gjorde sitt!

Skäms lite lagom mycket. Ser att jag (med flera) har satt som en av de fem bästa sakerna med Vindeln närheten till Umeå. Är det bra för Vindeln? Veckan som gått har jag i alla fall besökt Umeå vid tre tillfällen, har bränt i stort sett hela lönen, och jag skäms inte. Det har varit utemat, vin, sovmorgon och frunch framför tvn, glass, tatuering, Smirnoff, nödvändiga inköp och mindre sådana, bowling och promenaderna runt älven såklart. Har avslutat söndagsansträngningarna och planerar att fortsätta vara i vilande ställning framtill det är måndag (den imorgon)

När man ändå har bränt sina tillgångar och det inte finns någon hjälpande ånger är det lika bra att passa på att njuta!

Har alltid velat tatuera mig, och tänkte det vore bra med en liten mini till att börja med. Kom då fram till att det är lika dyrt/billigt att gå till tandläkaren. För den jag planerar att göra härnäst får jag betala lika mycket för som en komplicerad ocklusal kompositfyllning och en tandutdragning, det är lite trevligare att tatuera sig bara. Nog var jag nervös, så fort jag stegat in pratades det om gamla nålar, första arbetsdagen, misslyckad praktik och så vidare. När jag var på plats kom själva ägaren in med bestämd min och jag frågade om det var han som skulle hålla fast mig, varpå han svarade att det var han som var min narkosläkare. Han fortsatte frågandet med om jag förberett omgivningen för sjukskrivning. Men det gick bra!

- Så nu är även jag identifikationsmärkt :)

4 kommentarer

 1. Lisbet - bloggen breevid

  Idag är det mer unikt att inte vara tatuerad.
  När jag tatuerade mig var det väldigt ovanligt att kvinnor gjorde det. Nu funderar jag på att ta bort det mer.

 2. LindaMaria

  Det var ju tråkigt att du känner så inför tatueringen :/ Men även om kirurgin är bra idag vet jag inte om ärret är att föredra. Själv gillar jag kroppskonst (i viss mån) och inte bara för att det är en fluga. Att jag dessutom tänker korrigera (alt.skissa upp en helt ny) gör tatueringen unik!

 3. LindaMaria

  Den blev som jag ville ha den! Den är i förhållande till bloggtexten minimal, tror jag sparar och visar den för dig om du kommer och jobbar hos oss ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>