Linda Flintstone

 

Sitter med välkomstmaterialet från Strömbäck. Nervositeten börjar sprida sig i hela kroppen, och för första gången har jag börjat få mardrömmar. Kommer Strömbäcks fjärderingare att tillämpa kamratuppfostran? Vad händer om man vägrar en peppis? Jag hoppas jag hittar någon som Pierre :-)  

Mitt nya hem heter Kritan, Flintan och är halvpension med frukost och lunch och egen toalett. Glad är jag för det, för ingenting är så tröttsamt en morgon som att börja tjaffsa om rättigheter :-) På skolan finns allämnna linjen, musikalakademin och direkt yrkesutbildande teckenspråksutbildningen och journalistlinjen (och vanliga tillbehör).

 

Sitter och tjollrar med framkallningen av bilderna som hamnade i lådan idag, älskar det! Hade beställt några dubletter samtidigt som jag antagligen gnuggat ögonen för hårt efter den tröga uppladdningen för jag fick med några elvetter också.. och tjugotvåetter.

 

Bjuder på lite THAILAND i det mörka, regniga Sverige:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>