Nicke Grahn, Liberal från Myr och Mo

Ditt eget centrum!

Idag börjar marknaden i Dorotea och hos oss i Folkpartiet kan du rita din egen plan över Dorotea centrum. Vi har kartor över Dorotea samhälle där du kan lägga in dina förslag på planteringar, lekplatser, cykelvägar, parkeringar eller badplatser eller vad du vill. Eller kom bara och fundera med oss, så ritar vi in.

Välkommen!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Doroteabo

    Vacker tanke, men vad ska det i praktiken leda till?? Kan Folkpartiet finansiera dessa ideér inom kommunens budget? För min del känns det som röstfiske inför valet…..

  2. Nicke Grahn , Folkpartiet

    Hej ”Doroteabo”! I Folkpartiet jobbar vi så att vi pratar med människor i alla åldrar i alla delar av landet om alla möjliga frågor. En del kommer med synpunkter på vår politik och det leder i bland till att vår politik förändras. Så kommer förslag upp. Eftersom det inte är så värst många som är med i politiska partier, är de här mötena på marknader väldigt viktiga. De är en viktig del av demokratin.

    De förslagen vi får in, tar vi upp på våra möten och om vi tycker att förslagen är bra, prioriterar vi dem. Om vi sedan får stöd av andra partier, kan de bli verklighet.

    Vänligen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.