Nicke Grahn (fp) från Myr och Mo

Rör inte våra ambulanser!!

Socialdemokraterna och miljöpartiet tog bort ambulansen i Åsele och ersatte den med den riksbekanta akutbilen. I folkomröstningen för ett år sedan röstade en förkrossande majoritet av de röstande för att återställa ambulansen i Åsele. Ingenting hände. Nu är socialdemokraterna ute efter att ta bort nästa ambulans, denna gång i Lycksele. Att de aldrig lär sig att inlandets befolkning måste ha rätt till vårt på lika villkor: Rör inte våra ambulanser!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>